om Ebbe Forup


Jeg blev udlært hos Svend Bessing Fotografi i 1983, arbejdede derefter som fotograf hos Svend Bessing & Finn Rosted Fotografi i årene 1983-1987.
I 1987 indgik jeg i et partnerskab sammen med Svend Bessing i Bessing & Forup Fotografi.
Fra 1990 og til i dag har det handlet om Ebbe Forup Fotografi.
Her har jeg i over 30 år løst illustrationspgaver for store og små virksomheder, både på studiet & rundt i landet.
Det kan være fotooptagelser til brochurer, tryksager, udstillinger & hjemmesider.
Udstillingsopgaver og videoproduktioner er også en stor del af min dagligdag.
Jeg har gode samarbejdspartnere & jeg er vant til at håndtere både store og små opgaver – holde styr på alle tråde.

Reklamefotografi · Portræt · Reportage · Industri · Arkitektur · Studie & produkt fotografering · Print & bannere


Jeg har samarbejdet med Ebbe Forup siden 2000 på portræt opgaver, studie fotos og fotos on location.
Ebbe evner at få mennesker til at slappe af og derigennem skabe nærværende portrætter af emner, som måske ikke er vant til at blive fotograferet – eller ved opgaver hvor der ikke er så meget tid til poseringer.
Ebbe er en fantastisk dygtig og alsidig fotograf – der kan omsætte en fotobrief til et kreativt resultat, levering til tiden og i det ønskede format.

Ulla Korgaard
Designeriet

Ebbe har altid formået, at forstå hvad vi havde og har i tankerne, og omsat det kreativt til de resultater, som vi så stolte anvender i vores visuelle kommunikation.
Samtidig kan vi med tilfredshed konstatere, at vi i mange sammenhænge altid bliver rost for ”vores” billeder, det være sig af produkter , miljø eller mennesker.
Et mangeårigt kreativt samarbejde, med en professionel fotograf der ved hvad vi ønsker, som vi fortsat vil være stolte over at samarbejde med.

Jens E. Marcussen
Spekter / Orkla House Care Danmark A/S

Ebbe er et af de mest behagelige mennesker jeg har arbejdet sammen med, og så er han så fantastisk dygtig både visuelt og teknisk, så man føler altid man er i de bedste hænder. Og han er fantastisk med mennesker i alle aldre. Ingen opgave er umulig.

Hanne Simone
Graphic Design

Hvad end det er lopper eller elefanter, småbørn eller pensionister, grin eller gru er Ebbe manden, der kan indfange situationerne eller personerne på eminent vis. For Cirkusmuseet løser han end lang række opgaver, og står vi overfor et problem er Ebbe vores go to guy, der altid leverer hurtigt og i den ypperste kvalitet.

Mikkel Knudsen
Museumsinspektør

En mangfoldighed af opgaver, løst for os med personlighed og indlevelse i mere end 25 år.

Jens Bo Olesen
LEO Pharma

Ebbe’s professionalism and creative talent produced a fantastic set of images that have really set the campaign off.

Dave Wyatt
HUG Advertising

Gennem samarbejdet i mere end 10 år har Ebbe fotograferet vores byggeprojekter i det meste af Danmark. Det langvarige samarbejde betyder, at Ebbe og jeg taler ’samme sprog’. Ebbe kender vores projekter, mine kolleger på byggerierne, mine høje forventninger til kvalitet samt mine til tider helt urimelige deadlines og svævende briefinger omkring specielle ønsker. Det gør mit arbejde lidt nemmere.

Helle Jensen
Sjælsø Management